Dal Elektriske AS

Trenger du elektriker?

Vi tar både små og store oppdrag

Dal Elektriske AS utfører alle typer elektrotekniske installasjoner for lys, varme, tele, data og antenneanlegg. Våre servicemontører er raskt på pletten ved behov for hjelp. Vi har lang erfaring innenfor rehabilitering av elektriske anlegg. Våre saksbehandlere foretar gjerne befaring med påfølgende tilbud.

Hei her er et frokostbrod

Dimmer installert av Dal Elektro, i utførelsen ELKO Plus Polarhvit.

Riktig belysning skaper trivsel

Riktig lys på riktig sted er viktig for trivsel og god stemning. Vi installerer tradisjonell belysning, spotlights, downlights og utebelysning. Vår erfaring gjør at vi kan dimensjonere og sette sammen kombinasjoner som vi vet vil gi et svært vellykket resultat.

Spar strøm med intelligent og trådløs styring av oppvarmingen

Styringssystemet er en løsning for trådløs styring og kontroll av oppvarming i din bolig. Pakkeløsningen gir deg muligheten til å kontrollere og styre oppvarmingen i tre forskjellige rom, som for eksempel kjøkken, stue og gang. Ved hjelp av termostater, styringsenheter på eksisterende panelovner (eventuelt varme i gulv) og et betjeningspanel reguleres temperaturen etter fastsatte regler - i tillegg får du full kontroll.

Elektrikeren vil ved installasjonen programmere systemet slik at rommene automatisk holder den temperaturen som er nødvendig eller ønskelig for deg. Du kan selvfølgelig endre på innstillingene selv eller overstyre den automatiske innstillingen dersom du ønsker det.

God og økonomisk belysning installert av Dal Elektro.